Rouwbloemen

Rouwwerk is speciaal en veelzeggend bloemwerk. Het is mooi om voor het afscheid van uw dierbare iets prachtigs te laten maken.  Er zijn hierin verschillende mogelijkheden. Voor rouwbloemwerk maken we graag een persoonlijke afspraak om alles perfect naar wens te kunnen maken.

Bruidsboeketten

Bloemen op een bruiloft; een eeuwenlange traditie. Zo ook het bruidsboeket, maar welke bloemen wil je in je bruidsboeket en wil je eigenlijk wel een boeket?
Bruidswerk is voor ieder bruidspaar anders, voor de een moet het helemaal uitbundig en voor de ander liever zacht en kleurrijk.
Er zijn zoveel prachtige mogelijkheden!
Wij geven jou graag ideeën aan de hand met tips en voorbeelden.
Naast ons advies over jouw persoonlijke bruidsboeket, geven wij jou ook graag tips over corsages voor jouw aanstaande, maar ook voor een handcorsage voor jezelf en je bruiloftsgasten, een bloemstuk voor de auto en aankleding of gehele styling van de kerk & trouw locatie.
Het belangrijkste is dat je tijdens je bruiloft een persoonlijk bruidsboeket draagt, wat past bij jou en wat iets over jou zegt!
De gehele styling van jullie dag wordt hierin doorgevoerd ! Bloemen met een boodschap maken jullie huwelijk compleet!

Voor al onze mogelijkheden & prijzen vraag je via het contactformulier onze Bruiloft Brochure aan.
Je kunt natuurlijk ook direct een mailtje sturen & wij sturen je een passende vrijblijvende offerte toe.

Opzoek naar totaal pakketten?
In combinatie met styling, ceremoniemeester & weddingplanner?
Samen met FBLS Weddings hebben wij toffe pakketten gemaakt!
Klik op het kopje “Anne X FBLS” voor onze gezamenlijke pakketten!

Corsages

Een huwelijk kan niet zonder bloemen. De bruidegomcorsage wordt gemaakt uit bloemen die ook in het bruidsboeket zitten. Een corsage wordt geheel naar eigen wens gemaakt, dus een afwijkende corsage is natuurlijk ook mogelijk. Speciale bloemen nodig?
Wij zullen er alles aan doen om aan die wens te voldoen. Je kunt er ook voor kiezen dat de getuigen tijdens deze mooie dag ook een corsage dragen. Deze worden dan speciaal voor de getuigen gemaakt.
Tip: Tegenwoordig kiezen steeds meer bruiden geen bruidsboeketten maar gaan ze voor een zeer fraai alternatief, een mooie polscorsage!
De polscorsage kan worden gemaakt op een (iets bredere) armband.

Feestaankleding

Onze bloemrijke decoraties zijn een lust voor het oog. Van bloemige rondgebonden boeketten, aparte boeketten, in de hoogte of breedte. Van elk decoratie maken we iets unieks; een waar je volop thuis van kunt genieten of dat je met trots cadeau geeft. Tevens verzorgen wij ook bloemdecoraties voor feestelijke aangelegenheden zoals thuisfeesten, bruiloften, galadiners maar ook zakelijke evenementen. Wij zorgen ervoor dat de bloemdecoraties tot in de puntjes verzorgd zijn en in een perfecte sfeer. De sfeer die je wilt uitstralen en die precies past bij jouw stijl, imago en gasten. Natuurlijk denken wij graag met je mee om jouw wensen te vertalen naar mooie decoraties zodat je feest ook echt helemaal af is.